Υλικά
- 500 γρ. φύλλο μπακλαβά
- 500 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκοπανισμένη
- 8 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού κανέλλα
- 1 κουταλάκι γαρύφαλλο
- 1 1/2 κούπα τσαγιού λιωμένο βούτυρο φρέσκο
- λίγο κονιάκ
- γαρυφαλλάκια για στόλισμα
Για το σιρόπι
- 2 1/2 κούπες ζάχαρη
- 2 κούπες νερό
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 1 κουτ. σούπας λεμόνι
- 1 ξυλάκι κανέλλα