Υλικά
- 18 φύλλα κρούστας
- 500 γρ. καταϊφι
- 300 γρ. βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
- 200 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
- 200 γρ. καρύδια τριμμένα
- 1 κουτ. γλ. κανέλλα
- 1 κουτ. γλ. γαρύφαλλο
- 2 ή 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
Για το σιρόπι
- 1 λίτρο νερό
- 1 κιλό ζάχαρη
- 3 κουτ. σούπας γλυκόζη
- 1 ξύλο κανέλλας
- 2 κουτ. γλ. τριανταφυλλάκια
- 1 λεμόνι, φλούδα και χυμό