Η "Πηγή του Φύλλου" σήμερα

Η επιχείρηση " Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ " σήμερα, έχει έντονη παρουσία στην πόλη της Λάρισας, με το κεντρικό κατάστημα της στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 38, στους χώρους του οποίου βρίσκεται και το ιδιόκτητο εργαστήριο μας.

Το εργαστήριο διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, ασφάλειας και υγιεινής παράγει μία ευρεία ποικιλία προϊόντων ζύμης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς.

Α υθεντικά προϊόντα με την επωνυμία "Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ " θα βρείτε στο κεντρικό κατάστημα, στο νέο κατάστημα στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου, στην οδό 23η Οκτωβρίου 42, όπως και σε συνεργαζόμενα καταστήματα και λαϊκές αγορές της Λάρισας.

Τα τελευταία χρόνια επεκτείνουμε συνεχώς τις δραστηριότητες μας στην Βόρεια Ελλάδα, διαθέτοντας τα προϊόντα μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην οδό Βλάλη 39 στην αγορά Καπάνι καθώς και σε επιλεγμένους μας συνεργάτες στο Λιτόχωρο και στην Κατερίνη.

Δείτε όλα τα σημεία πώλησης

Π ρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε. Έτσι φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας με το να ενημερωνόμαστε για τις νέες διατροφικές τάσεις, αλλά και να μετεκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Έτσι "δένουμε" αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες προδιαγραφές καθιστώντας τα προϊόντα μας μοναδικά στο είδος τους, και την επωνυμία " Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ " συνώνυμη της ποιότητας και της εντιμότητας που μας διακρίνει απέναντι στον καταναλωτή.