Όλα άρχισαν από τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό,
την ορεινή Βερδικούσια Ελασσόνας

Σ ην ορεινή Βερδικούσια Ελασσόνας έκανα τα πρώτα μου βήματα, ακούγοντας το κελάρυσμα των νερών, αναπνέοντας τον καθαρό αέρα του βουνού και μυρίζοντας τα αρωματικά βότανα του δάσους και... τις ευωδιαστές πίτες όταν βγαίνανε από τους πετρόχτιστους φούρνους σε κάθε γειτονιά που έπαιζα ανέμελα ως παιδί.

Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι κάθε Βερδικουσιώτισσα νοικοκυρά μπορούσε με ελάχιστα υλικά αλλά με πολύ μεράκι και αγάπη να παρουσιάσει στο τραπέζι μία πεντανόστιμη, παραδοσιακή πίτα από αυτές που ζητούσαμε επιτακτικά ως παιδιά και κουβαλάμε ακόμα στην καρδιά μας ως ενήλικες...

Μεγάλος πια, διαμένοντας στη Γιάννουλη Λάρισας και εργαζόμενος στο χώρο των Δημοσίων έργων, συνέχιζαν να μου λείπουν οι αγνές γεύσεις της παιδικής μου ηλικίας.

Οι καθημερινοί φρενήρεις ρυθμοί, η γρήγορη και πολύ συχνά πρόχειρη διατροφή, η νοσταλγία για τις λαχταριστές πίτες του χωριού με έκαναν να θελήσω να μάθω περισσότερα γι' αυτό το τόσο απλό και τόσο θαυμάσιο συνάμα πρoϊόν , το παραδοσιακό , ελληνικό φύλλο...

Κάπως έτσι μου γεννήθηκε η ιδέα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό το αντικείμενο. Ήθελα και θέλω να μεταφέρω στον τόπο που ζω πια τις αγνές γεύσεις, την παράδοση και την ποιότητα του τόπου καταγωγής μου. Έτσι, δημιούργησα την "ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ" με μόνο στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα ζύμης παραγόμενα από τις καλύτερες πρώτες ύλες που υπάρχουν στην αγορά.